Ergenekon'un dehşet belgesi: Politikacılara suikast yapılacak

ergenkon Ergenekon'un dehşet belgesi: Politikacılara suikast yapılacak

Taraf Gazetesi'nin haberine göre Ergenekon terör örgütünün kanlı yüzünü "Politikalar" başlıklı bölüm gözler önüne seriyor. Plana göre hedefe varılması için suikastlerin düzenlenmesi isteniyor.

"21. yüzyılda, kaçınılmaz bir biçimde dünya politikalarını ve siyasetçilerini istihbarat örgütleri biçimlendirecektir. Bu öylesine bir etkinlik olacaktır ki; 100 hatta 200 yıl sürecektir.

Neden 100 ya da 200 yıl? 20. yüzyıl dünyasında kültürel etkinliklerle toplumlar çökertilmiş ve yapı taşları değiştirilmiştir. Ve bu politikanın adına "globalleşme süreci" denilmiştir. Ancak, Çin ve Japonya'da başarısız kalınmıştır. Çin ve Japon toplumlarının da kültür emperyalizmi ile çökertilmesi, yapı ve inançlarının değiştirilmesi gereklidir. Bu nedenle emperyalist tuzağı globalleşme sürecinin amacına erişerek "Dünya Hükümeti" kurabilmelerinin önünde 100 ila 200 yıllık bir zaman engeli oluşmuştur.

İKİ YOL VAR AMA...

"Dünyada var olabilmiş tüm sistemler, ülke çıkarları ve mevcut rejim ilkelerine aykırı ideolojilere sahip siyasileri engellemiştir. Bunun ise; iki yolu vardır:

1- Suikast *

2- Dezenformasyondur

Kaçınılmaz olarak 21. Yüzyıla adım atmakta olan Türk insanı, kültürel anlamda dünya görüşü gelişmediği, okumadığı, matbaa makinesi ile icat edilmesinin üzerinden 900 yıl geçtikten sonra tanışabildiği için; kolayca yanıltılabilmekte ve her an kandırılmaya açık beklemektedir. Bu nedenle dezenformasyon ya da bir başka anlatımla 'kara propaganda' sonuçlan bakımından negatiftir.

Kişisel çıkarlar adına siyasete yönelmiş ve hedefe ulaşabilmek adına her şeyi mubah sayabilen siyasilerin engellenebilmesi için; geriye kalan tek yol suikasttır."

İLLEGAL ÖRGÜTLERLE İŞBİRLİĞİ

"Suikast operasyonlarına gerek duyulmaması için, siyasi portreler çok ciddi biçimde analiz edilmeli, ortak ideallere uygun siyasilerin seçim kampanyaları organize edilerek parlamentoda etkin ve güçlü bir biçimde yer alabilmeleri sağlanmalıdır.

İçte ve dışta ortak ve benzer idealler doğrultusunda faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası legal ve illegal örgütler ile işbirliğine yönelmek kaçınılmaz ve zorunluluktur."

Ergenekon'un insanı dehşete düşüren programları

1- Politikacılara suikast düzenlenecek

Karşı kamptaki politikacıları tasfiye etmenin iki yolu olduğunun altı çiziliyor: Dezenformasyon ve suikast. Sonra birinci seçeneği 'etkisi kalmadı' diyerek dışarıda bırakıyor. Geriye tek yol kalıyor, suikast....

2- Naylon terör örgütü kurulacak

Belge terör örgütlerinin mutlaka kontrol altında tutulmasını ve gereğinde 'naylon terör grupları' oluşturularak terör dünyasına yön verilmesini öngörüyor. "Ulusal ve uluslararası illegal örgütlerle işbirliğine yönelmek kaçınılmaz bir zorunluluktur' saptaması yapılıyor.

3- Uyuşturucu ve kimyasal silah işine girilecek

Almanya'nın uyuşturucu üretiminin olmazsa olmaz maddesi olan asit anhidrit tekeli kurduğu iddiasını gıptayla aktaran örgüt belgesi uyşturucudan para kazanma yolu tavsiye ediliyor.

Türkiye'nin silah üretmediği için kaçınılmaz olarak uyuşturucu köprüsü olduğunu belirten belge, "Bir başka şans da kimyasal silah üretimidir, bu konuda nitelikli eleman var" tespiti yapılıyor.

4- Kara para aklanacak

Örgüt belgesinde en yüksek kar elde etme ve para aklama yolu olması nedeniyle kimya ve ilaç sanayiine, hava kargo taşımacılığına girilmesi hedefleniyor. İllegal yollardan elde edilecek paranın özkaynak olarak örgütün legal şirketlerinde aklanması öneriliyor.

5- Yandaş medya oluşturulacak

Ergenekon'un medya kuruluşlarını mutlak bir biçimde kontrol etmesi gereğinin altını çizen belge, örgütün kendi medya kuruluşlarını oluşturarak ulusal ve uluslararası medya üzerindeki denetimi pekiştirmesininin zorunlu olduğu belirtiliyor.

6- Yarar sağlamayan ajanlar öldürülecek

Belgenin en ürkütücü bölümü, varlığından sadece başkanın haberdar olacağı "Kontrol Dairesi" ile ilgili. Bu dairenin personeli tercihen "merhametsiz" özel kuvvetler görevlilerinden oluşacak.

Dairenin ilk görevi operasyon sırasında temizleme ve ortadan kaldırma işlemlerinden doğacak sorunları çözmek. İkinci görevi ise davaya ihanet eden ve yarar sağlamayan ajanları öldürmek.

7- Yabancı bankalardaki hesaplar boşaltılacak

Belge örgütün üretim tesislerine, ticari holdinglere ve bankalara doğrudan ve mutlak sahip olması gerektiğini söylüyor. Başka şirketlere sızıp hacker'lar elişle bunları banka hesaplarının içeride ve dışarıda boşaltılmasını, naylon şirket kurup işleri bittiğinde personelin ortadan kaldırılmasını öneriyor.

8- Askeri ataşelerden yararlanılacak

Örgüt yurtdışı faaliyetlerde elçiliklerde görevli askeri personele özel bir misyon yüklüyor: "Çeşitli ülkelerde ticari şirket kurup finansal güç kazanımı yoluna gidilmeli, askeri ataşelerden mutlaka gerektiği biçimde yararlanılmalıdır"

9- Bütün STK'lar kontrol edilecek

Belgede yeni sivil toplum kuruluşları oluşturma hedefiyle de yetinilmiyor: "Ergenekon Türkiye'deki tüm STK'ları kontrol altına almalıdır" zaman

0 Yorum: