İran ordusu köyleri top atışına tuttu

iran_bombardiman_goc300x200

15:31İran ordusu dün gece yarısına doğru yaklaşık bir saat boyunca sivil alanları şiddetli bir şekilde bombaladı. Ayrıca iki köylünün son bir hafta içinde İran'ın döşediği mayınlardan dolayı yaralandığı öğrenildi.
İran ordusunun gerillanın denetimindeki Medya Savunma Alanları'ndaki sivil bölgelere yönelik şiddetli top atışları HPG kaynakları tarafından da doğrulandı. Top atışlarından dolayı bölgedeki halkın büyük panik yaşadığı gözlendi. Saldırıları endişe ile karşılayan köylüler korunmak için mağaralara sığındı.
Saldır İran ordusu dün gece yarısına doğru saat 22.00-23.00 sıralarında Xinere, Berkim, Kelmar, Kelmar, Sinin, Stêrokan, Lolan, Girde Şiwan ve Seroke alanlarına yönelik gerçekleşti.sivil kandil koyler bombalandi
Yollara mayın döşeniyor
Köylülerden edinilen bilgilere göre Sinin, Esterekan ve Kelmara köylerinde evlere yakın yerlere 15'ten fazla top güllesi düştü. Saldırı yaklaşık bir saat sürdü.
Öte yandan İran ordusunun son dönemlerde yayla kesimlerindeki yollara mayın döşediği öğrenildi. Bu mayınlardan dolayı son bir hafta içinde adı öğrenilemeyen iki kişinin yaralandığı bildirildi.
ANF

1 Yorum:

Anonymous said...

certainly like your website but you have to test the
spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to inform
the truth nevertheless I'll surely come back again.

Here is my web page :: home cellulite treatment