Kürdistan - CUMHURBAŞKANI TALABANİ’DEN BAŞKAN BARZANİ’YE KUTLAMA MESAJI

talabani barzani16-8

17-Aug-08 [8:16]PNA-Irak Devlet Başkanı Celal Talabani, Federal Kürdistan Bölge Başkanı Mesut Barzani’nin 62.Doğum günü ve Kürdistan Demokratik Parti’nin 62.Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Kürdistan Bölge Başkanı Mesut Barzani’yi kutlayan bir mesaj yayınladı.

Cumhurbaşkanı Talabani’nin Kutlama Mesajnın metni:

Saygığer sevgili kardeşim Başkan Mesut Barzani!

Doğum gününüzü sıcak bir kardeşlik selamıyla kutluyorum.  Uzun ömürlü, sağlıklı olmanizi ve başarılarınızın devamını diliyorum. Gerek Kürdistan’da olsun ve gerekse de Kürdistan’ın dışında olsun, bütün gençliğinizi halkımız, devrim,  Irak ve Kürdistan adına demokrasiyi elde etmek  için sarfetmenizi takdir etmek yeridir. Kürdistan Demokratik Parti ve Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin kadeşliği ve ortak çalışmasının her zaman sağlamlaşması, ilerlemesi ve yolunun aydınlık olmasını diliyorum taki Kürdistan halkıyla beraber bütün Irak halkı düşmanlara, teröristlere ve Kürdistan halkının meşru haklarına, demokrasi ve barışa düşman olanlara üstün gelsin.

Aynı zamanda, mücadeleci Kürdistan Demokratik Parti’nin kuruluş yıldönümü münasebetiyle size, partili bütün bay ve bayan kardeşlere, peşmergelere ve dostlara tebriklerimi sunuyorum.

Hep mutlu ve başarılı olmanız dileğiyle.

Samimi dostunuz

Mam Celal 15/16.08.2008

0 Yorum: