Kürt düşmanlığı Facebook'ta : “En iyi Kürt ölü Kürt'tür, Kürtlere soykırım yapılsın”

image Irkçılar Facebook'ta nefretlerini kusuyor, Kürtler başta olmak üzere halklara karşı çirkince kampanyalar düzenliyor, iftiralar atıyor!
05 Ağustos 2008 / 08:32

Dünyanın en büyük sosyal iletişim ağlarından Facebook, ırkçı grupların da bir araya geldiği bir platform halini aldı.

Ağda, Kürtlere ve Türkiye"de yaşayan diğer halklara yönelik nefretin açığa vurulduğu onlarca grup bulunurken, bu gruplardan “En iyi Kürt ölü Kürt"tür”, “Kürt sorunu yok, Kürt istilası var”, “Kürtlere soykırım yapılsın diyenler” en dikkat çekenleri.

dunyaturkolsun Yüzlerce üyesi olan “En iyi Kürt ölü Kürt"tür” grubunun açıklama yazısında ise şu ifadelere yer veriliyor: “Bu grup, Türk kimliğini kabul etmeyen, "Ben Kürt oğlu Kürdüm" diyen, ama bir yandan da bu vatanın olanaklarından yararlanan Kürtlere karşı kuruldu. Kürtlerin bu ülkede başımıza neleri sardığını biliyor musunuz? Ülkemizdeki suç oranlarının; fuhuş ve kadın ticaretinin yüzde 98.2"si, uyuşturucu ve silah kaçakçılığının yüzde 96.4"ü, çeteleşme, mafya, gasp, hırsızlık, dolandırıcılık, zorla alıkoyma suçlarının yüzde 79.7"si, dolandırıcılık suçlarının yüzde 68.9"u, cinayet suçlarının yüzde 68.4"ü, tecavüz suçlarının yüzde 87.6"sı, taciz suçlarının yüzde 94.2"ü onlar tarafından yapılıyor. Şehirdeki mazlum yüzlü çakal!.. İçimizdeki dost görünümlü hain, dağdaki şerefsiz terörist!!.. Kürtleri ülkemizde istemiyoruz!!!.. Bu düşünceye sahip olan her Türk evladı demek, bu suç oranlarının yok olup silinmesi demektir!!..”

Grubun sayfasında Kürtlere yönelik birçok hakaretin yanı sıra üyeler tarafından yazılmış “Ben ırkçı değilim, sadece Kürt düşmanıyım” şeklindeki ilginç yazılara da rastlamak mümkün.

images SOYKIRIM KAMPANYASINA DEVAM

Daha önce İzmir"de düzenledikleri “Kürt Nüfus Artışı Durdurulsun” çağrılı imza kampanyasıyla gündeme gelen ve geçtiğimiz aylarda kendisini fesheden Türkçü Toplumcu Budun Derneği yöneticileri de imza kampanyalarını Facebook üzerinden sürdürüyor. Derneğin feshedilmeden önce başkanlık görevini yürüten Cenk Tozkoparan, grubun “admin”lerinden (grup yöneticisi) biri olarak dikkat çekiyor. Grubun giriş sayfasında “Son elli yılda hiçbir Türkçünün, ve ırkçının yapamadığını Cenk Tozkoparan 10 yılda yaptı” ifadeleri kullanılırken, “Kürt Nüfus Artışı Durdurulsun” kampanyasına destek vermek isteyenlerin isimlerini gruba eklemeleri çağrısı yapılıyor. Cenk Tozkoparan,"ın İzmir 9. Asliye Ceza Mahkemesi"nde "halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği" ve "halkı aşağıladığı" gerekçeleriyle yargılandığı davaya, Barış Meclisi üyelerinin yanı sıra Çingene Hakları Merkezi ve Helsinki Yurttaşlar Derneği de müdahil olarak katılıyor. / Birgün

1 Yorum:

Anonymous said...

sana yürekten ve canı gönülden katılıyorum Anonymous ancak Türk Yurdu TÜRKİYE CUMHURİYET i sonsuza dek ayakta kalacaktır.ama ilk iş aptal ve beyinsiz türbanlı, sapık ve takunya libidocusu Türk ve Türklük düşmanı akpli ve akpli hain sıkmabaşlı kançıklarını ve goddoş FETTOŞÇULARI kovacağız! ondan sonra DBP yi si.. tir edeceğiz .... Türk yurdundan seçim sandığında defolup gitmezlerse dayak ve zorla göndereceğiz bunuda TİT ve Milliyetçi Atatürkçü Türk Gençliği yapacak herkes silah başınaaaaaaaa.... KENDİ ARKALARINI YALAMAYA LAYIK OLMAYAN BU İT ÇAKAL SIRTLAN VE SÜRÜNGEN SÜRÜSÜ pisliklere Amerikan domuzlarının kıçını yalatalım..... defedelim..... TÜRKİYE TÜRK TÜR TÜRK KALACAK.!!!
EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRTTÜR.